Focis játék - PowerPlay Manager

PowerPlay Manager - Foci menedzser

A PowerPlay Manager nem csak focis menedzserjátékot gyárt, hanem jelenleg párhuzamosan egy hokis menedzserjáték is fut, melyek csak 1-2 apró dologban térnek el egymástól. A focis játék az első szezonját éli, így még sok dolog fejlesztés alatt áll.

A játék egyik egyedisége, hogy látjuk csapatunk összesített értékét, ami befolyásolja, hogy milyen szponzori és TV-és szerződést köthetünk a következő szezonban. Minél jobbak vagyunk értelemszerűen annál nagyobb értékű szerződéseket írhatunk alá. Vannak olyan „létesítmények”, melyekkel befolyásolhatjuk a szponzorok hangulatát, így alacsonyabb csapat pontnál is kaphatunk jobb ajánlatokat.

PowerPlay Manager épületek

A játék számos létesítmény típust kínál fel, melyek mindegyike valamilyen csapat részünket befolyásolja. Van, amelyik jobb ifiket, alacsonyabb költségeket, több felhozható ifit vagy éppen rövidebb gyógyulási időt ad.

A stadion férőhelyeinek fejlesztésén kívül lehetőségünk van extra épületek felhúzására, amik mindegyike növeli a szurkolók érdeklődését, így nagyobb valószínűséggel tölthetjük meg a stadiont. Ilyen „épület” lehet a parkoló, világítás vagy az eredményjelző tábla is.

Játékos edzés

Játékosaink naponta edzenek, melynek mértéke 0 és 1 között lehet. Egy időben nem csak egyféle posztot edzhetünk, hanem az összes játékost. Beállíthatjuk, hogy mely játékosoknál, melyik tulajdonságukat eddzük.

Elmondhatjuk, hogy nagyon sok féle lehetőség közül választhatunk, ha ezzel a focis játékkal szeretnénk játszani. Minél hamarabb kezdünk bele, annál könnyebb lesz feljebb kerülni, mert később a nagyobb ligákban szereplő csapatok aránytalanul nagyobb összegeket szakítanak le, mint a kisebb ligás társaik, legalábbis ez volt a tapasztalat a hokis játékban.

Ezt az online focis játékot megtalálod itt!