ManagerLeague - Gyors foci menedzser

Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb játékot sikerült leellenőrizni, mely főleg azoknak fog tetszeni, akik szeretik a gyorsabb, pergősebb játékokat.

Ez nem más, mint a Manager League. Mikor először megnéztük az oldalt, a „More information” alatt egy különleges videót láttunk. Itt, a volt francia válogatott középpályása, Patrick Vieira népszerűsíti a játékot egy videóban.

A leggyorsabb online focis játék

A reklám tényleg igaz, a Manager League a leggyorsabb focis menedzser a weben. Minden nap két meccset játszik a csapat, 03:00-kor és 15:00-kor. Egyedül hétvégén nincsenek bajnokik, így ilyenkor pihenhetünk kicsit. Lesznek sokan, akiknek tetszeni fog ez a sebesség, de a legtöbb embert valószínűleg el fogja ijeszteni. Elég bosszantó azt látni, hogy 2 nap belépés után, a fél csapat le van sérülve, mert nem volt elég energiája és úgy küldtük a meccsre (80% erőnlét alatt sérült jelzőt kap).

Kezdőkért - Manager League

Talán ez a játék legvitatottabb pontja. Van, amiben nagyon nagy hátrányban van a Manager League. Ilyen például a súgó, mely még a Footstar elmaradott súgójánál is rosszabb, ugyanis sok információ nincs benne megemlítve. A jobb felső sarokban lévő "égővel" (tippek az adott oldalhoz) kérhetünk gyors segítséget, de mivel ez sem fontos, így sokszor megválaszolatlan marad a kérdés. Ha nem értenél valamit, azt javaslom egy küldj egy üzenetet az egyik magyar top menedzsernek, mi is így tettünk és másnap már megvolt a kérdésre a válasz.

Másrészt a Manager League-ben vannak küldetések, amik segítenek a játékot kicsit jobban átlátni, amikért nem csak pénzt, de egyes küldetésekért még ingyen creditet is kaphatunk. A hosszú távra tervezed a játékot, akkor mindenképpen érdemes ezekre ráfeküdni, hogy gyarapítsd a klubod kasszáját.

Játékosok

Minden játékosnak be lehet állítani egy egyéni edzés tervet, amit már több online foci menedzser is tud. 8 tulajdonság közül kell megtalálnunk a legjobb kombinációt az adott posztra. A skilleket 100-as szintig lehet edzeni. Különlegesség az edzés menün belül, hogy a sérült, vagy a fáradt játékosokat kivonhatjuk az edzés alól egyetlen egy kattintással, így gyorsabban nő majd az erőnlétük, így hamarabb bevethetőek lesznek.

A játékos vásárlásánál a Manager League-ben a gép elmenti a kereséseket (később törölhetjük), így pár perccel később nem kell újra beállítani mindent, hanem egyszerűen csak előhívjuk a mentett kereséseinket. Sokszor előfordul, hogy egyszerre több posztra keresünk játékost, így nyugodtan ugrálhatunk a keresések között.

ManagerLeague - Létesítmények

Ahogy már megszokhattuk, úgy itt sem csak a stadion fejleszthetjük, hanem az eredményjelző táblát, az akadémiát és a támogató létesítményeket is, mint például a parkolót, az éttermet, a stadion hirdetőtábláit, stb.. Kezdetben az építkezések a 3 fordulótól 15 fordulóig tartanak, mely kb 3 hétnek felel meg a valóságban.

A Manager League további pozitívuma, ami lassan már elvárás, hogy mi magunk állíthatjuk be a jegyárakat! Ha jobban megy a csapatban, nyugodtan kérjük meg az árat, maximum a délutáni meccsre megváltoztatjuk.

Kérjünk segítséget, ha nem megy

A kezdeti időszak könnyed foci imitálás után, ha feljutunk a magasabb osztályokba, kicsit megfogunk izzadni, hogy hozzuk a megszokott jó eredményeket. Egy jó csapat felépítéséhez idő kell, ami akár egy évet is igénybe vehet. Mindenképpen keressük fel a fórumot (sajnos nem a legaktívabb) és kérjük a tapasztaltabb játékosok segítséget, mert a súgó nem valami bőbeszédű.

Aki szereti, a pörgős játékokat az mindenképpen próbálja ki ezt a foci menedzsert!

ManagerLeague